19 Ocak 2011 Çarşamba

İntikam Sarmısaklı Yenen Bir Yemektir

Tatlı dilin yılan üstündeki etkisini bilmem ama beni etkilediği kesin.

Bir şey istenildiğinde "istek"ten çok "isteme şekli" ile ilgilenen biri olduğum için iki kelime ile kul-köpek olabildiğim gibi suya düşme pahasına inatlaşan bir keçiye de dönebilirim.

Bu konuda şuursuz bir takıntım ve kontrol edemediğim bir inadım olduğu için mantıyı sarmısaklı yoğurt ile yemek istemeyen sevgili sevgilimin teklifini uzlaşmacı değil de kendine yönlü de bulabilirim.

İnadımdan mantı yemeyi reddedip eve giderken bol sarmısaklı işkembe de içebilirim.

Sonunda eve gidip O'nu öptüğümde içten içe kendi zaferimi kutlayacak kadar çocuk da olabilirim.

4 yorum:

Ruby Edwards dedi ki...

Sana America's darling Britney Spears'den Oops I did it again adlı parçayı yolluyorum Alice.. "Küçük ve anlamsız zaferler peşinde koşuyordum, o benim kazandığım zaferleri anlamıyordu bile ama ben oh yaptırdım işte diye kendi kendime seviniyordum, oyun haline getirmiştim" diye dert yanmıştı bana bir gün canımıniçi biri. Onu hatırladım aniden yazdığını okurken. Interfriendtion yapmaya gerek var mı bu noktada bilemedim, zira burda bu defa sen cıvıtmışsın gibime geldi : )) Yemez yemez boşver aa! (teyze tonlamasıyla okunacak)
Afiyet olsun yine de, ben de olsaydım da birlikte götürseydik keşke sarımsakları. O değil de mantıyı nasıl bıraktın ya?!

Jane Jones dedi ki...

bu sefer kazandığım zaferi görüp "çocuk gibisin valla" diyebilecek biri vardı ama. =)
mantıyı da bıraktım gayet güzel. inat değil mi? =)) daha tatlı geldi valla ne yalan söyleyeyim.

delimezar dedi ki...

bence jane jones kesin erkek.

Jane Jones dedi ki...

pipim yok, pipim olsa...