7 Ağustos 2010 Cumartesi

Birinci Sinir Harbi

Eski sevgilimin benden önceki sevgililerinin neredeyse hepsi benim için bir utanç kaynağı olmuştu.
Şu konuda anlaşalım; kainat güzeli olduğum gibi bir iddiam yok fakat o karılar da ne suratına, ne de kese kağıdı yardımıyla da olsa vücuduna bakılmayacak yaratıklardı. Hatta bir tanesi Palpatine'in ızgara olmuş haline benziyordu, o kadar diyeyim. (Şekil 1a)
Ne kadar şekilci olduğumu sorgulayacak olanlara sadece şunu söylemek istiyorum: "Allah'ını seven bir milyon kişi bulurum" , "Türk Bayrağı'nın gücü çok güçlüdür" , "Kıçımız dondu reis" gibi yüzlerce gruba üye olanı bile vardı aralardında.
Hal böyle olunca ben utanıyordum kendimden, sanki bütün hepsini ben tornadan geçirmişim gibi yüzüm kızarıyordu.

Son bombası ise patladı, eski işyerinden kırk yaşında bir karıyı sikiyor.
Şu konuda da anlaşalım; insanların aşkla yaptıklarına sikişmek diyenlerden değilim, durum gerçekten bu. Lise son sınıfa başlayacak olan bir erkek evlat sahibi olan bu kevaşeyi sadece arada bir sikiyor. Herkesten gizli saklı, dört duvar arasında buna dayalı bir ilişki. Tabii kadına sorarsan öyle değil çünkü o kendi dünyasında onunla büyük bir aşk yaşıyor; sürekli can yücel şiirleri, romantik şarkılar paylaşıyor. Bunların yüzde doksanı ise bırak cevap verilmeyi okunmuyor bile.

Ben bu kadar ayrıntıyı nereden mi biliyorum? Kadın milletinden korkulur arkadaş! Onlar ki çoğu zaman her şeyi görendir, bilendir.

Bilemediğim ayrıntı olarak da: Acaba onlar tak çıkar oynarken yan odada da oğlu mu yatıyor yoksa evden gönderiyorlar mı?

Not: Huyum değildi, bunlar yazmak da hiçbir zaman isteyeceğim türden şeyler değildi. Sinirimi mazur görün. Dökülebileceğim en yakın nokta burasıydı, aksi takdirde sinirden kendimi sikecektim (mecaz anlamda! fesatlanma).

9 yorum:

AidaSalem dedi ki...

Benim eski sevgilim beni kalın ayak bilekleri olan -çok kalın- bir kızla aldatmıştı. Evine gidip bu ikisini gördüğümde şoka girdim ama kızın ayak bilekleri yüzünden. Çünkü bu adam kalın ayak bileğinden nefret ederdi. Ayak bilekleri kalın bir iş arkadaşından nasıl huylandığını hatırlıyorum... Garip şeyler bunlar. Açıklaması da yok.

miracsaral dedi ki...

Oha. Gerçekten çok üzücüymüş. Hanımefendiye de üzüldüm, size de üzüldüm. Böyleyken böyle.

Jane Jones dedi ki...

@AidaSalem o kadar iyi anlıyorum ki o durumu. sağolsun bu hıyar benzeri bir durumla da karşı karşıya getirmişti beni. şu yorumu okur okumaz size bir sarılasım geldi, öyle bir "ohh" dedim işte...

@Hiç kimse hanımefendiye üzülecek bir durum yok. bu kadının eskiden sevgilisi varken de sevmezdim. aptalın tekiydi, durum değişmedi, çeksin aptallığını. bana gelince de, sadece sinirliyim. insanı kendinden utandırıyorlar "bu adamla mı uğraştım ben onca zaman diye". tek sıkıntım bu. ben yine sinirle hödük gibi yazdım da şimdi :) teşekkür ederim. siz anlamışsınızdır zaten beni.

depik dedi ki...

valla ben anlamadım seni. bloga bakışım değişti

Jane Jones dedi ki...

arada dellenmeye hakkımız yok mu? ben sokakta bir rahat rahat gezemeyecek miyim magazinciler olmadan? :) senin deyiminle "kız blogu" olmuş değil mi? :))

depik dedi ki...

ben sana dellenme demiyorum, hobi olarak yine dellen. tam kız blogu olmuş. bi de yüzünü göstermeyen hafif dekolteli depresif bi pozunu koyaydın tam olurdu

Jane Jones dedi ki...

bu işte yeniyim. eleştirileriniz ile geliştireceğim kendimi. dur önce bir oje süreyim de ayaklarımı çekeyim.

onkaplan dedi ki...

şu mübarek günlerde "sikişmek" yerine "cima eylemek" kelimelerini kullanırsak orucumuz da bozulmamış olur, sonuçta bu siteyi dedelerimiz de okuyor...

eski sevgiliniz olan beyefendinin halk arasında "milf" tabir edilen bayanla yaşadıkları ise toplumumuzdaki yozlaşmayı gözler önüne seriyor. hem de şu mübarek günde. eskiden ramazanlar böyle değildi, hacivat katagöz vardı, orta oyunları vardı...

Jane Jones dedi ki...

doğru söylediniz azizim. eskiden karagöz ilen hacivat var idi, ortalarına bebe ruhi'yi alıp onu eller idiler. yaa yaa...