26 Haziran 2010 Cumartesi

Rammstein: Ein Flammenmeer!

"Rammstein çok acayipti hacı yaee" olayına girmeyen bir ben kalayım diyordum da tutamıyorum kendimi. Gerçi, henüz inanabilmiş değilim kanlı-canlı dinlediğime.
Kendilerini bildim bileli Türkiye'ye gelmeyeceklerine öyle bir inanmıştım ki geldiklerini hayal dahi edemiyordum. "Ayy çocukluk hayalim gerçekleşti" bile diyemedim bu yüzden.
İlgilenenler zaten duymuştur alevli malevli sahne şovlarını, bir de ben baymayayım. Tek söyleyeceğim Rammstein isimli eserlerinde geçen "Rammstein / Ein Flammenmeer"* dizesinin hakkını verdikleri.

Yalnız ben klavyeciye acıdım, ne bitmez çilesi varmış yavrucağın... Konser boyunca ne yürüme bandının üstünde deney faresine dönmediği, ne sırtlanıp götürülmediği, ne de götünün tutuştuğu kalmadı.
Neyse ki crowd surfing olayında çakallık mı desem yoksa keyif pezevenkliği mi bilemediğim bir değişiklik yapıp bindiği şişme botu taşıttı insanlara.

Yazının ana konusuna gelirsek: Evde Kendimiz ekibine teşekkürü borç bilirim. Sayelerinde koca stad başta sona "Du Hast"a eşlik edip yıktı ortalığı.

* Türkçe meali: "Rammstein / Bir alev denizi"

6 yorum:

AOE dedi ki...

Ne demek efendim. O sizin güzelliğiniz. Sırf kardelen projeleriyle nereye kadar=)

delimezar dedi ki...

babannem sağolsun. yıllar önce diktiği deri pantolonumu sandıktan çıkarıp giydim ve gittim sonisifere ve dedim DU HAST.

Jane Jones dedi ki...

eğitime gönül vermiş insanların hastasınım. :)
ben babaanne sandığına cesaret edemedim. anca el örgüsü yelek-patik ve çiçekli basmadan etek çıkardı. "süt içtim de dilim yandı amanın ammaanııın"dan öteye gidemezdim.

AOE dedi ki...

Resim olur canım neden olmasın.
Blog aleminin canı cananıdır fotoğraf=)

onkaplan dedi ki...

lan evdekendimiz tam kadro burda haa...

bence ahlaksizligin ve terbiyesizligin diz boyu oldugu bir meczuplar toplulugu, fuhus beyaz kadin her turlu musubet bunlarda, edeb yahu!!

cCc eric adams reyis cCc

Jane Jones dedi ki...

beyaz kadını kim bulmuş da... :)
ama bir alkol batağı var; bacardi bilekler, olmecalar falan...